Sistem ocenjevanje rabljene opreme

RAZREDOPIS
Nov, nerabljen artikel z odprto embalažo.
Gre za vrhunsko ohranjeno rabljeno računalniško opremo, ki se po izgledu najbolj približa novemu produktu. Na ohišju lahko pričakujemo le minimalne znake uporabe, kar pomeni do eno majhno lepotno napako. To je lahko manjša praska na ohišju ali minimalna obraba tipkovnice in touchpada ali rahla obraba robov.  Kvaliteta A+ bo zagotovo zadovoljila še tako zahtevnega kupca.
Gre za odlično ohranjeno rabljeno računalniško opremo, kjer lahko na ohišju pričakujemo manjše znake uporabe, kar pomeni do dve majhni lepotni napaki – manjše praske na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, odtis nalepke, rahla obraba robov.
Še vedno zelo dobro ohranjena računalniška oprema z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno in bolj vidnimi znaki uporabe. Med A- kvaliteto se lahko pričakuje artikle z eno večjo in eno manjšo napako ali do tri manjše napake:
1. Večje napake: npr. globoka praska na ohišju, vidnejša uporaba tipkovnice/touchpada, nemoteče bele lise ali mrtva točka na zaslonu ...
2. Manjše napake: npr. manjše praske na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, izrazitejši odtis nalepke, rahla obraba robov, manjkajoča gumijasta nogica, sledi pritiska na zaslonu ...
Priporočamo vsem, ki jim zunanjost računalniške opreme ne pomeni veliko, si pa želijo predvsem ugoden, funkcionalen in kvaliteten produkt. V tej kategoriji lahko pričakujete več bolj opaznih lepotnih ali funkcionalnih napak:
1. Počeno ohišje.
2. Nemoteče bele lise ali praske na zaslonu, dve ali več mrtvih točk na zaslonu.


A (+) Kvaliteta

Gre za vrhunsko ohranjeno rabljeno računalniško opremo, ki se po izgledu najbolj približa novemu produktu. Na ohišju lahko pričakujemo le minimalne znake uporabe, kar pomeni do eno majhno lepotno napako. To je lahko manjša praska na ohišju ali minimalna obraba tipkovnice in touchpada ali rahla obraba robov.  Kvaliteta A+ bo zagotovo zadovoljila še tako zahtevnega kupca

A Kvaliteta

Gre za rabljeno računalniško opremo, ki deluje brezhibno. Rabljeni računalniki, prenosniki in monitorji poslovne kvalitete so kljub morebitnim manjšim praskam na ohišju izjemno trpežni, zmogljivi in zgrajeni iz kvalitetnih materialov, kar jim občutno podaljša življenjsko dobo.

A (-) Kvaliteta

Gre za rabljeno računalniško opremo, pri kateri je bolj opazna uporaba naprave, kot pri A kvaliteti, a so prenosniki, računalniki in monitorji  še vedno zelo lepo ohranjeni. Na omenjenih napravah lahko opazimo rahlo obrabo na tipkovnici ali sledilni plošči (touchpad), na ohišju se najde kakšna praska več, možne pa so tudi manjše otipljive kozmetične napake. To so izjemno trpežne, zmogljive naprave, zgrajene iz kvalitetnih materialov, kar jim občutno podaljša življenjsko dobo. A- kvaliteta ponuja isto za manj denarja, kar definitivno pomeni dober nakup!

A+ kvaliteta
A+ kvaliteta
A+ kvaliteta
A kvaliteta
A kvaliteta
A kvaliteta
A- kvaliteta
A- kvaliteta
A- kvaliteta