Miška Logitech MX Master 3S Performance - Brezžična
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Miška Logitech MX Master 3S Performance - Brezžična

  • Velikost miške: L
  • Brezžična povezava: Da
  • Priklop: USB-A in Bluetooth
  • Tip senzorja: Laser
  • Polnilne baterije: Da
  • Stranski gumbi: Da
  • Število gumbov: 7
  • Barva: grafitna
  • Doseg brezžične povezave: 10 m
  • Ločljivost senzorja: 8000 DPI

Garancija: 24 mesecev

135,93 € (z davkom) 111,42 € (brez davka)
Z DDV
ali
Hitro in enostavno plačilo na obroke
Vaš mesečni obrok Že od 12.32 €
+ 0 € polog
Izračun obrokov
Informativen izračun za nakup na obroke:
3X45,00 €
6X22,50 €
12X11,25 €

local_shipping BREZPLAČNA dostava nad 300,00€.

ad3.jpg

LEANPAY nakup na obroke.
Kako priti do naše trgovine?
Pomoč pri nakupu ?
Prosim pripravite SKU številko izdelka

IKONA. PRENOVLJENO.

Spoznajte MX Master 3S – prenovljeno ikonično miško.

Začutite vsak trenutek vašega delovnega procesa s še večjo natančnostjo, otipljivostjo in zmogljivostjo, zahvaljujoč tihim klikom in 8.000 DPI sledi na steklu 134 mm minimalne debeline stekla. senzor.

POMIKANJE 1000 VRSTIC NA SEKUNDO

Elektromagnetno drsenje MagSpeed je dovolj natančno, da se ustavi na slikovni piki, in dovolj hitro, da se pomika 1000 vrstic na sekundo. Oh, in je skoraj tiho.

Strojno obdelano jeklo kolesa mu daje vrhunsko otipljivost in dovolj teže, da nudi dinamično vztrajnost, ki jo čutite – vendar je ne slišite.

VELIKO MOŽNOSTI

Naredite več s svojimi mišmi z možnostmi Logi Options+20, ki so na voljo v sistemih Windows in macOS na logitech.com/optionsplus. Delajte med napravami in operacijskimi sistemi z uporabo Flow, prilagodite posamezne gumbe, nastavite hitrost sledenja, uporabite vnaprej določene prilagoditve, specifične za aplikacijo, in pametna dejanja za optimizacijo skoraj vseh vidikov vašega poteka dela.

NEŠTETE PRILAGODITVE

MX Master 3S je popolnoma prilagodljiv v skoraj vsaki aplikaciji, ki jo uporabljate z Logi Options+21. Na voljo v sistemih Windows in macOS na logitech.com/optionsplus.

Delali boste hitreje z vnaprej določenimi prilagoditvami, optimiziranimi za vaše priljubljene aplikacije, kot so Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom in Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint in Edge.

DELUJTE BREZHIBNO

Logi Options+22 Na voljo v sistemih Windows in macOS na logitech.com/optionsplus vam omogoča pretok med računalniki tako, da preprosto premaknete kazalec na rob zaslona. Vaša tipkovnica MX sledi vašemu MX Master 3S in omogoča, da vaš delovni tok teče med Windows in macOS23 Zahteva aplikacijo Logi Options+, ki je na voljo v sistemih Windows in macOS na logitech.com/optionsplus.

Brez truda prenašajte besedilo, slike in datoteke med računalniki – samo kopirajte v enega in prilepite v drugega

POLNI HITRO, POVEŽI SE TAKOJ

MX Master 3S ostane napajana do 70 dni s polnim polnjenjem – in dobi tri ure uporabe z enominutnim hitrim polnjenjem.Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabnika in računalniške pogoje. Za polnjenje uporabite priloženi polnilni kabel USB-C.

MX Master 3S je združljiv z vsemi večjimi operacijskimi sistemi.Osnovne funkcije naprave bodo podprte brez programske opreme za operacijske sisteme, ki niso Windows in macOS, takoj po izdelavi, kot so Windows, macOS, Chrome OS™ ali Linux®. Vaša miška se takoj poveže z največ tremi napravami prek povezave Bluetooth Low Energy ali priloženega USB-sprejemnika Logi Bolt.

5099206103726
7 Izdelkov
Povezava
Brezžična
Blagovna znamka
Logitech
Barva
Siva
Tip
Laserska