24,99 €z vklj. DDV

Podloga za miško ( Pokemon Gengar) | 800 x 300mm | Vodoodporna

Šifra izdelka PODL_gengar Na zalogi 4 Izdelkov
Dobavljivo takoj
  • Material: Guma
  • Velikost: 800 x 300 x 3 mm
  • Namen: Podloga za miško in tipkovnico
  • Dodatno: Enostavno čiščenje pri politju
24,99 €z vklj. DDV

POVEJ NAPREJ!

OPIS


Gaming Podloga za Miško XXL (800x300x3mm)

Ta gaming podloga za miško XXL je nepogrešljiv dodatek za vsakega strastnega igralca računalniških iger. Z dimenzijami 800x300x3mm ponuja izjemno veliko površino, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše igralce.

Izdelana iz visokokakovostne gume, gaming podloga zagotavlja odličen oprijem na površini mize. To preprečuje neprijetno drsenje med najbolj intenzivnimi igralnimi seansami, kar vam omogoča natančno in dosledno premikanje miške.

Odpornost proti politju je eden izmed ključnih faktorjev, ki izstopa pri tem izdelku. S to podlogo se lahko brezskrbno sprostite ob svoji priljubljeni pijači med igranjem, saj je oblikovana tako, da odvaja tekočino stran od vaše dragocene igralne opreme.

Poleg tega je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar preprečuje nabiranje umazanije in ostankov, ki bi lahko vplivali na natančnost vaše miške. Mehka tekstura podloge zagotavlja tudi udobno počivalno površino za vaše zapestje, kar vam omogoča daljše in bolj udobno igranje.

Na voljo je več različnih motivov, da lahko izberete tistega, ki ustreza vašemu slogu in estetiki. Z gaming podlogo za miško XXL boste zagotovo izboljšali svojo igralno izkušnjo in dosegli še boljše rezultate.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Ob nakupu nad 300 eur.

LEANPAY KREDIT

Nakup na obroke!

DODATNA VPRAŠANJA?

069 / 993 - 983

1STAVNO KREDIT

Do 85 obrokov!

Podloga za miško ( Pokemon...

24,99 €