WD MyPassport 1TB USB3.2 2,5" (WDBYVG0010BBK-WESN) črn zunanji
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prenosni disk 6,4cm (2,5") 1TB USB 3.0 WD My Passport Črn model 2019 (WDBYVG0010BBK)

Na zalogi pri dobavitelju

    Garancija: 36 mesecev


    65,99 € (z davkom) 54,09 € (brez davka)
    Z DDV
    ali
    Hitro in enostavno plačilo na obroke
    Vaš mesečni obrok Že od 11.72 €
    + 0 € polog
    Izračun obrokov
    notifications_active Zadnji izdelki v trgovini
    Informativen izračun za nakup na obroke:
    3X21,67 €
    6X10,83 €
    12X5,42 €

    local_shipping BREZPLAČNA dostava nad 300,00€.

    ad3.jpg

    LEANPAY nakup na obroke.
    Kako priti do naše trgovine?
    Pomoč pri nakupu ?
    Prosim pripravite SKU številko izdelka

    WD MyPassport 1TB USB3.2 2,5" (WDBYVG0010BBK-WESN) črn zunanji trdi disk

    WD My Passport zunanji trdi disk vam daje samozavest in svobodo za nadaljnje življenje. Z novim, elegantnim dizajnom, ki se prilega vaši dlani, je My Passport popoln za shranjevanje, organiziranje in skupno rabo vaš ih fotografij, video posnetkov, glasbe in dokumentov. Pogon My Passport, ki je popolnoma združljiv s programsko opremo WD Backup in zaščito z geslom, pomaga varovati vsebino vašega digitalnega življenja.

    Tanek dizajn
    Izkoristite potovanje s slogom, ki vam ustreza. Novi My Passport je bil preoblikovan tako, da vsebuje priročen, tanek faktor in je na voljo v različnih živih barvah.

    Backed up
    Poskrbite, da se vse, kar ustvarite na svoji življenjski poti - fotografije, videoposnetki, glasba in dokumenti - ne izgubi. Pogon My Passport je opremljen s programsko opremo WD Backup, ki jo lahko nastavite tako, da se samodejno zažene po vašem urniku. Preprosto izberite čas in pogostost za varnostno kopiranje pomembnih datotek iz sistema na pogon My Passport.

    Locked down
    Vsebino digitalnih življenj zaščitite z zaščitnim geslom My Passport in vgrajeno 256-bitno šifriranjem strojne opreme AES. Preprosto aktivirajte zaščito z geslom in nastavite svoje osebno geslo s pomočjo WD Discovery.

    Enostavno
    Prenosna shramba My Passport je takoj pripravljena, vključno z vsemi potrebnimi kabli. Z SuperSpeed USB pa lahko hitro začnete varnostno kopiranje.

    Družbeno prijazen
    Z vključeno programsko opremo WD Discovery vam je omogočena povezava z vašimi priljubljenimi družabnimi mediji in storitvami za shranjevanje v Cloud-u, kot so Facebook, Dropbox in Google Drive. Fotografije, videoposnetke in dokumente brez težav uvozite, organizirajte in delite z drugimi na pogon My Passport, da ustvarite varnostno kopijo spletnega družbenega življenja.

    718037869469
    1 Izdelek
    Velikost HDD
    960 - 1 TB
    Blagovna znamka
    WD
    Barva
    Črna
    Priklop
    USB