Slušalke gaming Logitech USB + 3.5 G PRO Headset (2.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slušalke gaming Logitech USB + 3.5 G PRO Headset (2. Generation) (981-000812)

notifications_active Na zalogi

    Garancija: 24 mesecev


    96,99 € (z davkom) 79,50 € (brez davka)
    Z DDV
    ali
    Hitro in enostavno plačilo na obroke
    Vaš mesečni obrok Že od 17.22 €
    + 0 € polog
    Izračun obrokov
    notifications_active Zadnji izdelki v trgovini
    Informativen izračun za nakup na obroke:
    3X32,00 €
    6X16,00 €
    12X8,00 €

    local_shipping BREZPLAČNA dostava nad 300,00€.

    ad3.jpg

    LEANPAY nakup na obroke.
    Kako priti do naše trgovine?
    Pomoč pri nakupu ?
    Prosim pripravite SKU številko izdelka

    UDOBJE IN VZDRŽLJIVOST

    Trpežna oblika z vzdržljivimi aluminijastimi vilicami in jeklenim naglavnim trakom. Mehke ušesne blazinice s spominsko peno in pasivno sintetično usnje za dušenje hrupa zagotavljajo udobno prileganje tudi med maratonskimi treningi. PRO-G 50MM ZVOČNIKI Edinstvena hibridna mrežasta konstrukcija zagotavlja neverjetno jasne in natančne zvočne slike s še boljšimi nizkimi toni. Z neverjetno jasnostjo lahko slišite korake in okoljske namige, kar vam daje izrazito prednost v igri.

    PROFESIONALNI MIKROFON

    Slišiš se jasno in glasno. Snemljiv 6 mm mikrofon profesionalne kakovosti ponuja razširjen frekvenčni odziv, nižje razmerje med signalom in šumom ter večjo občutljivost; vgrajen pop filter in sprednja zaščita skrivata nadležne zvoke. Vrhunski mikrofon zagotavlja natančen prenos glasu – vaša ekipa je vedno dobro obveščena. Odstranljiv za potovanje ali za uporabo s samostojnim studijskim mikrofonom (na prodaj posebej). Profesionalni uglašen EQ Profili Audio EQ, ki jih prilagodijo vaši najljubši profesionalci v ešportu, so zdaj na voljo prek programske opreme za igre G HUB. Profesionalne profile lahko uporabite neposredno ali jih prilagodite. Shranite svoje najljubše profile na zunanjo zvočno kartico USB in uporabite svoj popoln profil avdio EQ na drugih računalnikih.

    VISOKO KAKOVOSTNA ZVOČNA KARTICA

    Zunanja zvočna kartica USB (DAC) zagotavlja kristalno čisto digitalno obdelavo signala za avdio in glasovno komunikacijo turnirske kakovosti. Programirajte s programsko opremo za igre Logitech G HUB in odnesite svoje zvočne nastavitve na turnir. Za napredne funkcije je potrebna programska oprema Logitech G HUB. Vsestranski računalniški kabel z vgrajenim nadzorom glasnosti in izklopom mikrofona – tako da ste lahko popolnoma mirni, če ga potrebujete.

    5099206085701
    1 Izdelek
    Povezava
    Žična
    Blagovna znamka
    Logitech
    Barva
    Črna
    Priklop
    USB
    Vgrajen mikrofon
    Da
    Lokacija zaloge
    V trgovini