Napajalni kabli (KIT) - Rdeča / Črna
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
ZALOGA V NAŠI TRGOVINI!

Napajalni kabli (KIT) - Rdeča / Črna

notifications_active  Dobavljivo takoj
  • 1x 24Pin (MOBO)
  • 2x 6+2 Pin (GPU)
  • 1x 8Pin (CPU)


Garancija: 12 mesecev

30,00 € (z davkom) 24,59 € (brez davka)
Z DDV
Informativen izračun za nakup na obroke:
3X10,00 €
6X5,00 €
12X2,50 €

local_shipping BREZPLAČNA dostava nad 300,00€.

LEANPAY nakup na obroke.
Kako priti do naše trgovine?
Pomoč pri nakupu ?
Prosim pripravite SKU številko izdelka

Najnovejša zasnova najlonske pletenice, visokokakovostna, prilagodljiva in enostavna za organiziranje z živo pletenimi kabli za modularno večbarvno 18AWG/16AWG

PSU kabelski podaljški, Nastavite prefinjene profesionalne zgradbe.

Kabli z visokimi specifikacijami zlahka upravljajo z vašo izjemno zmogljivo napajalno enoto.

Novi kabli s posamezno oblogo so brez toplotnega krčenja, kar zagotavlja visokokakovostno sestavo kablov in podporo za visoke tokove, da se doseže vrhunska zmogljivost in stabilnost.

 * 1x24-pin ATX podaljšek, 1x(4+4)pin EPS kabel, 2x8-pin PCI-e kabel.

 * Vmesnik kabla je izdelan iz materiala ABS, ki ima prednosti proti staranju, stiskanju, deformaciji in zaviranju gorenja.

  • Visokokakovosten segment se uporablja v žičnici, natančna kombinacija pa je narejena s strojem, da se zagotovi stabilnost serije
  • Dolžina 30 cm je 30 cm, kar zagotavlja, da večina uporabnikov med namestitvijo podaljška ne zasede dodatnega prostora v ohišju.
  • Podaljški napajalne enote ponujajo boljšo rešitev za navdušence nad spreminjanjem matične plošče in kablov PCI-E. Ta komplet za podaljšek računalniškega kabla lahko uporabite za dobro upravljanje ohišja. Kabelski podaljški z rokavi, ki jih je enostavno namestiti, vam prihranijo čas za namestitev.
  • Dolgoročna stabilnost in vrhunska zmogljivost sta temelj za zaščito vašega računalnika. S troslojnim tkanjem so ti kabli težki in debeli. Izredno debele žice lahko zmanjšajo vrzeli med posameznimi žicami in vam tako zagotovijo svež in urejen videz.
cable_rdeca_crna
5 Izdelkov
Barva
Rdeča
Črna